Högklackat på barn? – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Högklackat på barn?

Hej från landet, från Rasmus födelsedag och från helgen!

Så härligt med helg, jag är sååå glad att vi åkte till landet, det är verkligen terapi och en lättnad för alla att vara här. Så härligt med våra stora fönster, det är verkligen som ljusterapi, Ljust, ljus och blommor är som balsam för min själ!

Idag har vi haft hela släkten här känns det som och jag har gjort våfflor i mängder. Insåg att vi var en dag tidiga, men det känns ändå okej. Jag älskar våfflor, det är ju sååå gott, det är något med det krispiga som verkligen tilltalar mig. Kokade lite potatis som fick svalna, smetana och sen gräslök, rödlök och rom. MUMS!

(fejkrom för mig…)

Aline har en ny tröja från Polarn O.Pyret, dom har verkligen snappat upp sina barnkläder, det är så kul att se. Jag tycker dom har gått ifrån att vara lite plain till att nu verkligen göra exakt det man vill ha. Så fint, Älskar att den är stickad, och med en liten volang. Kommer vara perfekt nu tills hösten.

Nu till den stora frågan. Vi var hos Alines kusin häromveckan, och Aline fick prova små klackskor, mest på skoj. Och älskade dom, alltså älskade. Inte lite, utan massor. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag beställde ett par klackar från River Island, och ja, dom är sååå fina, och jag älskar dom, Aline ÄLSKAR dom. Hon har dom där jag har mina klackar, och även det är hon så nöjd med.

Jag vet dock inte riktigt om det här var så bra, det kanske inte är så bra att ha klackar när man är 5, av tusen olika själ. Hon får iaf inte har dem nån annanstans än hemma, och hon går endast i dem i korta stunder… hm. Vet inte alls om jag gjort en miss nu. Öppnat pandoras ask…

Dessa kommer iaf från River Island!

Happy saturday!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Klackskor hemma och ev på väg till kalas typ. Nu när du ändå köpt! Jobbar i skolan och ser ibland småtjejer med klackar på både lågskor och stövlar. Ser illa ut tycker iaf jag.

  2. Annelie

    Rent ergonomiskt är det katastrof och för fötterna ännu värre. MEN på barnkalas, eller till fest kan hon väl få ha dem?:)

  3. Jenny

    Min lilla tjej har också ett par spanska Flamenco klackar 🙂 Väldigt viktigt med bra skor på små barn (låter aldrig mina ärva från varandra) men när det är fest så tycker jag man kan ha lite kul även med skor. Dom brukar åka av rätt snabbt 🙂 Dom vet att mamma går till jobb i gympaskor och byter när jag kommer till kontoret just för det är viktigt att vara rädd om sina fötter 🙂