VÅRENS barnkläder! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

VÅRENS barnkläder!

Eftersom mitt uppenbara tema är att strunta i att jag just såg att det ska snöa nästa vecka – och istället fokusera på våren, så tänkte jag passa på att visa upp lite vårnytt till kidsen. Jag blev rätt inspirerad när jag var på nylansering hos Polarn O.Pyret förra veckan, den butiken är alltid fylld med färg och form, man kan ju inte bli annat än glad, så jag bestämde mig för att smyga in lite färg till barnen med.

Först är ett fint sett som Aline var med och valde från River Island – det är lite av en pärla när man vill hitta lite tjusigare och sånna där “mini-me” plagg. Jag hade gärna haft detta på mig med, i ärlighetens namn,..

Så mycket fina detaljer på plaggen.

Jag är så förtjust i blått och hade många gånger gärna klätt båda barnen i blått – däremot så protesterar Aline högljutt och vill ha rosa mer än allt, så det får vara okej. Men Ian, han har gärna blått, så där frossar vi. Jag gick loss lite och hittade en “oljerock” som han kan ha i vår, sååå snyggt med en lite längre jacka, och jag älskar detaljerna med manchester på kragen.

 

Tänkte att det går bra att lura Aline lite, så fick henne att älska den här blåa helt magiska klänningen. Jag brukar vara snabb när det kommer till att köpa somriga fina klänningar, jag upplever ofta att dom tar slut exakt när jag behöver dem, så att bunkra upp med en eller tre är bara bra, iaf är det så jag lägger fram det hemma…

Även denna finns på River Island!

Just nu har vi lite av en issue med att Aline gärna vill ha på sig sommarkläder, och att vädret inte är lika tillåtande. Så varje dag är det en liten kamp för att få igenom viljan. Det vi brukar göra är att kompromissa och klä henne i lager – linne först, sen strumpbyxor, topp, kjol och över det fleeceplagg.

Idag var vi båda nöjda med hennes kläder, jag älskar hur hon alltid stoppar ned toppen i kjolen, tills jag insåg att det inte är så konstigt, så gör jag jämt. VIlka små speglar dom är.

Toppen är magisk, den kommer från Kappahl, kjolen från Babyshop och strumpbyxorna är från marmar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Den rosa dressen var kanske det finaste jag sett! Är det gammelrosa? Jag tycker det är svårt att hitta både snygga och funktionella vårkläder för utomhusvistelse och lek, hur tänker du där?