Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Han får så hög feber

Nu är det VAB igen, alltså va? Jag har alltid gått runt och sagt att barnen inte blir sjuka så ofta, och att det är såå skönt. Men nu har jag fått igen det med råge. Jag fattar faktiskt inte hur det kommer sig att det aldrig tar slut!

Ian har haft två vändor magsjuka, influensan deluxe, feber, och nu är han superförkyld med tung hosta och feber igen. Det är galet, det enda vi gör är att ta tempern, bära runt på honom och parera någon som inte vill äta eller dricka. Ja, jag tycker synd om oss.

Lilla älsklingen i Hummel och Mini rodini. Det är tur att jag är starkare nu, så jag orkar bära runt, får väl träna mer ju äldre han blir.

Hur som helst så har vi haft en mysig dag på landet, vilat mycket, ätit god mat och bara varit. Jag såg en dokumentär när barnen sov som heter ”What the Health” – som handlar om köttkonsumption, mejerier och hur det påverkar våran hälsa. Jag är nästan beredd att testa en vecka nu som vegan. Vad säger ni, ska jag prova?

Idag äter vi vegetariskt, och all pasta mm har jag bytt ut till fullkorn, det är bättre anser jag och barnen märker ingen skillnad alls.

 

Anamma är min favoritfärs – den är så god och perfekt för bolo, tacos mm. Det tog ett tag innan vi hittade denna, men nu är vi hooked. Jag har nämligen lite svårt för vissa typer av quorn.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.