Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Civiliants – yes please!

Nu äntligen har jag kommit tillbaka i ett litet barnklädesflow. kanske är det för att dom verkligen behöver nya kläder och jag börjat titta runt eller för att det verkligen börjar trilla in mycket fina vårnyheter? Oklart, men härligt är det iaf att det kommer in massa nytt!

Jag har nyligen kommit i kontakt med svenska urballa märket Civiliants som jag vill tipsa er om! Märket är stockholmsbaserade och alla kläder är GOTS-certifierade, vilket är en ekomärkning för er som kanske inte vet det. Jag själv är ju lite nörd, så det är lätt att man missar att alla kanske inte är lika intresserade. Det är iaf lika med cremdelacreme. Superbra! Även färgning av kläder har man kolla på och det är OEKO-TEX färgade!

Jag älskar att allt är unisex, eller det är iaf det jag får med mig av det här märket, att det är unisex, ballt och väldigt bra kvalitet. Priserna är därefter, men än sålänge tycker jag verkligen att det är värt varje krona. Barnens kläder slits mycket, och med denna kvalitet i både material, passform och hållbarhet så känns det härligt att betala lite för dem.

civiliants.jpg civiliants

Här är favoriten, både min, Ians och Aline. Jag skulle säga att plaggen är normala i storlek. Hos Cilviliants hittar man plagg från 9 månader till 9 år. Perfekt för lite syskonmatchning!

Kika mer på kläderna här!
civiliants

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.