Jag vill lägga mig ner på marken – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Jag vill lägga mig ner på marken

Idag när jag hämtade från förskolan med min svärmor så märkte man direkt att Ian var trött. Han är det, sådär galet trött. Jag vet inte om man ska vara orolig egentligen, han är liksom inte tillbaka i rätt form efter influensan. Ikväll somnade han redan vid 1745, utan mat, utan allt. Helt färdig. Älskade Ian.

Hämtar recensionsplagg! Woho!! Iklädd min Jack Wolfskin jacka.

På det så är han även i en ny fas, trotsig som tusan. Säger dumma mamma, prutteAline och vägrar, vägrar det mesta, att äta, att klä på sig osv. Idag efter ett tag ville han inte ställa sig upp i parken. Helt ärligt så ville jag bara lägga mig ner då…

Nu har jag yogat, duschat och klätt på mig mitt favoritnattlinne.

Älskar ryggen på denna från Sleepy Collection, och att det är pima bomull såklart! Materialnörd som jag ändå är!

Godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Låter som våran snart 3-åring… “Dumma Mamma” “Dumma storasyster” osv. Trotsar allt och SKRIKER!!!! Suck. Förstår din önskan om att bara lägga sig ner.
    Ursnyggt linne!