Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vabfesten

Nu är det verkligen VABruari, det går minnsann inte att förneka! Barnen har haft kräksjuka förra veckan, och jag och Rasmus har turats om att vara hemma/jobba. Det är fasiken inte lätt eller kul för någon, speciellt inte med kräksjukan.

Sen när jag var påväg hem från England så fick jag ett nytt sms, att barnen nu hostar och hade feber. Jaha. Och jag som gått ut rätt hårt på jobbet att mina barn typ inte blir sjuka.. typiskt va?

Hur gör man då för att göra det lite härligare att vaba?

  • MYS! Gör bio, bädda upp i soffan eller sängen med kuddar, täcken, popcorn och se Frost 1224405i247 gånger!
  • Rita och måla? När barnen blir lite piggare kan man rita, det är lugn och skönt och faktiskt rätt kul, tycker även jag, som är den opyssligaste som finns. Jag har tex köpt en mandalabok för barn, den är riktigt bra!
  • Rensa i rummet – vi brukar gå igenom leksaker och gosedjur mm som inte används eller som man vuxit ifrån och skänka dem till andra mer behövande barn eller låta dem ärvas. En bra övning som barnen gillar hos oss! Det tar lång tid och man kan leka och läsa medans!
  • IPADs, jag ska inte sticka under stolen med att vi inte använder Ipads, herregud, det är toppen för alla inblandade. Speciellt eftersom dom lär sig så mycket och eftersom även jag får en möjlighet att jobba en del då!
  • Baka, jag är ingen riktig bullmamma, så vi mixar mest, dadelbollar eller smoothies!

Fy fasiken för den här tiden på året, tur att det snart är över. Fram tills dess så är jag bara glad om vi får sova lite, sålänge alla slipper vara sjuka samtidigt och att det iaf är ljusare ute nu.

img_3277.jpg img_3279.jpg

Hjärta om ni gillar inlägget!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.