Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

L’Atelier

Redan vid 7 vaknade jag och Bella, eller faktiskt lite innan det om jag ska vara ärlig. Det är så himla lustigt och knäppt att vi på något sätt alltid ska vakna sådär galet tidigt när vi har möjlighet att sova mm. Men eftersom vi ändå var vakna och pigga så passade vi på att gå ner och ha en riktigt lååång frukost. ca 2,5 timme senare så var vi påväg ut och har gått runt massor i stan.

kappahl kappahl kappahl

Jag har en tröja från Kappahl och byxor från RiverIsland. Solen bara strålade här och det var så himla mycket vårkänsla. Jag får glädjeryck av det och blir hel salig! Våren är min absoluta favoritårstid och jag bara njuter av att det var så fint väder här! Snödropparna, mitt bästa vårtecken!

IMG_8702 IMG_8695

Hela dagen har bestätt av att bara gå runt, mysa, prata, vila, dricka gott kaffe, skratta och bara vara. Helt fantastiskt. En total uppladdning! Här ser ni henne, skönhetsnörden!

london sheila bella IMG_8704 IMG_8687

img_7957.jpg

Sen hittade vi ett bruchställe som låg rätt lång ut från stan, så vi hoppade in i en uber och åkte dit. Men oj var det var värt resan, helt magiskt litet hipstercoolt ställe med massa godheter på menyn. Jag åt en toastie och crossaint med nutella och drack en lokal öl till det! Helt perfekt när man är lite trött!

IMG_8721

img_8740.jpg img_8742-1.jpg img_8733.jpg

 

Nu ska jag bada och njuta av det här härliga hotellrummet på Knightbridge Hotel. Ser ni vilken söt terass vi har!img_8747.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Långt och långt ca 1 mil. London är ju en stor stad även till ytan så inte längre än motsvarigheten att att åka till Nytorget och ta en brunch.