Pysselexpressen! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Pysselexpressen!

Pysselakuten. Hej på er, här är en väldigt opysslig mamma! Jag har skämts mycket för min opysslighet, men jag tycker inte det är så kul, och lite svårt med faktiskt om jag ska erkänna. Jag anser mig inte som en kreativ person, möjligen påhittig, men även det är ju begränsat.

Därför är det lite extra tur att farmor är såå pysslig! Häromdagen fick vi hem ett paket med pyssel – Pysselexpressen. Det var ett helt underbart bud! Tack! Då kunde tillochmed jag bli glad och exalterad över att få pyssla lite med barnen, img_8072.jpg img_8071.jpg img_8069.jpg

Hela poängen är att göra det lätt att pyssla och leka, det enda vi behövde göra var att plocka fram sax och penna! Supermysigt och roligt för alla inblandade! Jag rekommenderar det varmt! In och kika på deras hemsida vetja! Jag gillar prenumerationstjänster väldigt mycket, och denna var ju helt fantastisk!

Var ni ute idag? Jag var det, tog en liten promenad mellan mötena och bara sög in solen. Jag inser nu hur mycket den har fattats mig. Ikväll är jag ensam med barnen, nu äntligen sover dom och jag ska passa på att yoga, länge länge innan jag sover. Känner mig lite slutkörd, så får försöka vila mig i form.

img_8214.jpg img_8219.jpg

 

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.