Låt barnen blomstra! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Låt barnen blomstra!

Igår fick jag se Elodie Details nya kollektion Guilded Garden. Den är inspirerad av blommor och hela kollektionen är väldigt lugn, harmonisk och vacker! Det finns både nappar, filtar, vagnar och skötväskor. Helt perfekt för dom som gillar att matcha! Jag har själv fortfarande necessärer från Elodie Details som jag packar till barnen. Perfekt till och från landet eller när dom sover hos våra föräldrar. Det är så mysigt att kunna packa ner deras viktigaste där.

Jag har inte testat paraplyvagnen men tänker att jag ska göra det!

Här kommer ett litet favoriturval från den nya kollektionen! Såå mycket fint! Jag kommer definitivt beställa en av mattorna!

img_7767.jpg 98d7d097-f098-4fa6-8cae-945fb40c40c2.jpg 95e0a7b9-fbe4-4ee8-9829-d23754eff866.jpg img_7766.jpg

img_7771-1.jpg

 

Se mer hos Elodie HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.