Skridskor på Skansen – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Skridskor på Skansen

Ännu en soligt magisk dag i stockholm. Den här helgen har verkligen levererat när det kommer till sol och vackert vinterväder. Känner mig uppladdad och så himla lycklig över det här vädret. Superfint!

Rasmus pappa fyllde år idag så vi alla åkte till skansen med barnen för att åka lite skridskor. Ni som har läst bloggen ett tag vet ju att vi är väldigt mycket på skansen just, det är nära där Rasmus är uppvuxen och vi har årskort där. Det finns massa mysigt att göra där och mycket roligt för barnen. Det senaste som har hänt är att skansen nu har en isbana. Där spenderade vi några timmar idag och åkte skridskor med barnen. Aline och Ian har åkt lite innan men inte speciellt mycket. Jag tänker mig att vi ska åka en del till innan säsongen är slut, för det går så fort för dom att lära sig!

img_0134.jpg img_0133.jpg img_0135.jpg

Jag åkte skridskor med, bara inte på den här bilden.

img_7505.jpg img_7487.jpg

Aline fick hjälp att åka lite med hjälp av den där hunden på bilden ovan. Riktigt bra! Det fanns tyvärr bara en av dom, så det var inte så länge som vi kunde ha den. img_7511.jpg

Med oss till skansen hade vi pannkakor, chokladmjölk och lite annat gott, perfekt mellis för barnen och så mysigt! Jag rekommenderar er verkligen att åka där! Så fint på höjden vid Solliden! Älskar skansen!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.