Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nu ska jag ut och springa!

Jag har spenderat jullovet läsandes en bok som heter Hjärnstark. Det är helt fantastisk bok som Bonnier Fakta gett ut, som handlar om hur motion och träning stärker hjärnan. Det är otroligt spännande läsning och även om jag hade rätt bra koll på hur viktigt det är med motion hade jag ingen som helst aning om hur mycket bättre det är att springa än att gå. Missförstå mig rätt, det är toppen med all typ av motion, men just löpning, eller träning där man får upp pulsen och blir andfådd är väldigt bra för oss på många sätt.

Jag har därför blivit otroligt motiverad att kombinera mina yoga med lite löpning, får väl se vad min yogalärare tycker om det… Men det är jag i alla fall väldigt sugen på att börja springa några gånger i veckan. När och hur återstår att se helt klart.

Jag har iaf beställt hem en del nya träningskläder för att kunna springa. Har redan väldigt bra skor, men inte alls bra kläder. Jag sprang en del i somras med mina yogatajts, det var allt annat än bekvämt kan jag ju meddela, inget håller sig där det ska…

Röhnisch har rea, kolla här! Hur mycket fint som helst! Älskar mellandagsrean!

Förutom nya tajts så inser jag ju att jag behöver något varmt att springa i. Och som en vän av funktionskläder ( typ min bästa gren…) så älskar jag att nörda ner mig i hur man ska klä sig för att säg springa när det är kallt ute. Hittade den här magiska soft shelljackan, som både andas, är vindtätt och är vattenavvisande.

Vad kommer ni ha för nyårslöften, jag har redan hittat mitt. Det blir alltså att behålla min dagliga yogapractice, helst fördjupa den, möjligen börja med Ashtanga, samt se till att springa några gånger i veckan, ser framemot det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina Gunnardo

    Oj ,nyårslöften ja.. ne, här blir det inga sånna =P hade helt glömt bort att man kunde ha det. Däremot drömmer jag om hur jag vill att det kommande året ska bli. Ska få mitt andra barn och inleda andra året med företaget 🙂 Så det kommer hända mycket roligt!