Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Julstämning på landet

I samarbete med Ellos 

Landet! Ja! Mitt happy place, stället jag mår som bäst på, där barnen springer som aldrig förr och där alla bara kan slappna av. Nu har vi just kommit till landet efter sovmorgon och härlig långfrukost i stan. Påväg ut till landet stannade vi vid en blombutik i norrtälje och köpta mängder med hyacinter, julstärnor och en julros. Jag älskar ju som bekant blommor, och tycker det är otroligt härligt med blommor till jul.

När vi väl kommit hit så fixade vi det sista med julpyntet innan det var dags att baka. Vi har nämligen nya ljusstakar från Markslöjd som jag beställt på Ellos, en ny julgransfot och massa härliga kuddar. Så nu äntligen börjar det bli lite jul i vårt hus.

img_5199.jpg

Jag ska fota mer när det är ljust imorgon! Speciellt dessa fina kuddar.

Sen var det dags för att baka pepparkakor! Jag gjorde det så lätt som möjligt för mig själv genom att bara köpa färdig deg och även färdig kristyr, annars brukar vi göra allt, men jag orkar helt enkelt inte denna gång. Plus att för barnen spelar det ju ändå ingen roll.

img_5220.jpg

Det är så mysigt att baka med våra barn, dom verkligen bakar och är så bra på att kavla ut och trycka fram pepparkakorna. Det är fint! Aline gjorde lite av alla olika formar, medans Ian nästan enbart gjorde grisar, och jag gjorde hjärtan.

Kristyr är ju ändå det bästa, så där satsade vi! Med julkmusik på hög volym och mycket kristyr så gjorde vi såhär fint!

img_5258.jpg

Nu ska jag yoga lite med barnen innan det är dags för mat.. Hoppas alla har en fin söndag! Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.