Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Chalet Etoile

Dagen började med sovmorgon, vi tog oss sakta upp vid 8, duschade och gjorde oss iordning. Sen gick vi ner till frukosten. Hotellet Hermitage har en väldigt fin frukost, man kan välja olika äggrätter, samt få råsaftncentrifugerad juice. Jag startade dagen med äggröra, lite ost, och en grönjuice.

Jag älskar att vintersemester, det är min typ av semester, gillar att kunna klä mig varmt och snyggt. Den här toppen är från River Island och den kommer jag leva i!

img_4736.jpg

Därefter gick vi upp på rummet och byte till skidkläder, åkte för att hyra skidor och gav oss ut i backen. Det var en fantastiskt ”bubble lift” som tog oss upp till toppen, där det var minus 17 grader som kallast. Hela morgonen var lite grå och väldigt blåsig, men sen sprack det upp och blev strålande solsken. Det finns ju nästan inget vackrare!

img_4740.jpg

Jag och min partner in crime – Bella!

img_1498-1.jpg

Vi åkte från ca kl 10 till 16. 00. Upp och ner för massa olika backar, en mängd olika liftar. Jag och Bella är rätt jämna i vår skidåkning, så det var väldigt bra att vi åkte tillsammans. Pingis och henne man var mer erfarna så de åkte mycket själva. Jag älskar sånt, att man kan dela upp sig även om man åker tillsammans.

img_4807.jpg

Vi möte upp dem vid 13,30 för lunch på ett magiskt ställe som heter Chalet Etoile, där åt jag en supergod chèvre chaud. Maten var helt fantastisk, och vi fick in en helt underbar aptitretare med tryffel och ost. Så gott, till det så drack vi glühwein, vilket var bra med tanke på att vi var rätt nedfrusna.

img_4770-1.jpg img_4773-1.jpg

img_1606.jpg

Efter lunch så åkte vi tillbaka, ner till byn och promenerade en bit innan vi blev hämtade och åkte tillbaka till hotellet. En riktigt härlig dag. Jag älskar att vara aktiv på semestern, det är så skönt att känna att kroppen jobbar och få frihetskänslan av att åka skidor!

ea2da7df-8cc2-4e7a-a1b1-22efe4886714.jpg

För alla som vill se mer bilder så finns det på min instagram – sheilaarnell och även på LOPPIs instagram! Följ oss för bilder och filmer där!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.