Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Jul i huset!

Det är intressant att köpa ett till boende, utan att egentligen ha något att flytta med sig in i det nya huset. När vi köpte huset så hade vi inget alls att ta med oss hit. Vi fick ärva lite olika saker av släkten, och hittat lite möbler på vinden, men annars hade vi inget alls.

Nu har vi sakta byggt på hemmet och fått lite ordning, Nu i jul kommer alla ut till oss och vi ska fira här, något som jag verkligen längtat länge efter, att få ha julen hos oss. Däremot insåg jag för ca 3 veckor sen att vi inte har något juligt alls, så jag har sprungit runt i secondhandbutiker, kollat på nätet och nu äntligen fått ihop det nödvändigaste. Jag vill helst köpa saker vi kan ha länge, det här med slit och släng känner inte helt bra, så här är lite av vad vi köpt hem!

e69ec38d-f089-4670-b76b-11fdf3ae9031.jpg

Julgranskulor HM, Påslakanset Ellos, Duk Ellos, Servetter i linne Ellos, Adventsljusstake Markslöjd

 

Såhär ser det ut nu, med lite nya gråa sammetskuddar. Jag är så känslig för att det ska vara bra innerkuddar, hatar när dom är så syntetiska, det är inte så skönt. Så jag blev så glad när jag såg att Dirty Linnen har gjort innerkuddar! Värt att dom kostade lite mer, dom är grymma!

img_4346-2.jpg img_4345-2.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin W

    Får jag fråga varifrån ni köpt mattan? Vi har gjort ommhela vår övervåning och behöver köpa flera nya mattor. Tycker att det är jättesvårt att hitta fina!