Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mitt perfekta liv!

Det här är en del av 2017 julkalender hos Johanna Kajson är öppnad! Jag har tänkt att jag ska vara med under flera år, men tänkte äntligen ta tag i det nu! Jag är så förtjust i Johanna, så det känns extra härligt att göra det!

Den här första luckan handlar alltså om mitt perfekta liv. Ja ni, det första vi kan börja med är ju att mitt liv absolut inte är perfekt. Jag är en person som alltid ser på saker från den ljusa sidan, och försöker göra så mycket jag kan med det jag har.

Så jag tänkte vända på det, eftersom mitt liv känns lite kaosigt just nu Här är olika områden i mitt liv som jag skulle vilja förbättra och som jag har som ambition att ändra lite på.

  • Jag önskar mer tid med barnen. Jag tänker att jag ska försöka hitta på något med båda barnen separat. Känner att dom behöver lite egentid. Jag vill gärna ha det med dom med. Jag vill bli lite mer pysslig av mig, vi får gå på TGR (älskar TGR) och köpa lite pyssel!
  • Jag vill få bättre rutiner – just nu sover jag så ojämnt, jag är uppe tidigt som fasiken vissa dagar för att yoga, medan jag lägger mig för sent. Det är inte hållbart i längden, och något jag börjat lite lidande av.

Ian och jag för flera år sen. Ibland saknar jag verkligen den tiden, bebistiden.

IMG_6297 IMG_6299 IMG_6300

  • Bloggandet! Jag älskar ju att skriva, och blogga, men det har fått vara med lite på sidan av för att jag har jobbat mycket. Men nu så, nu ska det bli förändring! Det kommer ni märka av!
  • Yogan, ja, min passion, hobby och glädje! Den vill jag alltid lägga mer tid på, och den satsar jag mycket på att fördjupa. Just nu så ser jag framemot att lära mig mer om traditionen och yogans ursprung.

Nu ska jag på lunch, och nej livet är inte perfekt. Men det kan det heller aldrig vara! Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.