Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lindberg Sweden

I stolt samarbete med Lindberg Sweden

Jag är som ni vet lite av en overalltönt, jag tycker det är fantastiskt kul med material och funktion. Nu har jag snart recenserat de flesta märken, men ett märke som jag inte testat hittills har varit Lindberg Sweden. Märket har funnits sen 1993, och är ett märke för hela familjen. Jag personligen känner mest till dem för sina barnkläder, men dom har även väldigt fina jackor tex för vuxna.

lindberg sweden lindberg sweden

 

Jag fick beställa hem båda jacka och overall för att testa till Ian. Overallen är en lagom tjock vinteroverall som ska klara många minus. Jag har inte kunnat testa det, men på vadderingen mm så känns den varm. Overallen har tejpade sömmar, samt en vattenpelare på 15 000 g/m2/24h, vilket är riktigt bra! Många andra märken har en vattenpelare på ca 8 000-10 000 g/m2/24h,

img_4013.jpg img_4012.jpg lindberg sweden

Overallen är dessutom väldigt mysig då den är fleecefodrad i kroppen, och går att justera midjan på overallen ordentligt tackvare att den har ett bra och brett kardborreband, Overallen generellt är bra för just justeringar, något jag gillar. Då alla barn är väldigt olika. Det går att justera både ben och armslut med kardborrdeband så allt håller sig på plats. Benslutet har tillochmed en extrabra funktion, nä,nligen en dragkedja samt snölås (och kardborrband) perfekt för tex skidor och aktiv lek!

img_4010.jpg Att skapa kläder som kan lekas i verkar vara det viktigaste för Lindberg Sweden, då som har satsat på att ha extra förstärkning på både knäna och rumpan.lindberg swedenJag har en jacka från Lindberg som har en helt fantastisk luva, fejkpälsen är väldigt mjuk och fluffig, samt lite ljusare, det tycker jag är snyggt! Ians jacka är även den av väldigt bra kvalitet och har en flourkarbonfri ytbehandling samt tejpade sömmar.

lindberg sweden

Sist men inte minst har dom sånna här otroligt fina stickade vantar! En helt perfekt present! Så fina!

lindberg sweden

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.