Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vad ska jag skriva om?!

Jag vet inte om ni har känt det, men jag har lite av en bloggkris just nu, Jag vet nämligen inte vad jag ska skriva om längre. Det är så otroligt mycket roligt som händer i livet, jag har ett roligt jobb, har töntat ner mig i yogan mm. Barnen är lite större nu, och jag känner att jag måste respektera deras önskan nu mer än någonsin (jag har alltid gjort det men ni förstår!).

Det jag undrar är alltså, vad gillar ni att läsa om? Jag vill gärna skriva mer recensioner (det kommer inte ta slut helt).

Tänker mig att jag kan skriva om träning – yoga, meditation, välmående mm. Jag kan även dela med mig mer av vardagssituationer med jobb, familj och barn. Kanske lite om mode? Vad vill ni ha?

DSCF7345

 

Foto: Malin Mörner

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Jaaa för yoga, meditation, välmående ??❤️
    Och bara vanliga vardagssituationer med barn! Har också tänt på att du klär dig så himla snyggt, praktiskt mammigt men ändå modernt, tips på sånt tack!

  2. Karin W

    Jag tycker alltid att det är roligt att läsa om vardagssituationer, sånt som jag tror att många andra som har barn känner igen sig i. Högt och lågt.
    Och naturligtvis recentioner!
    Kram Karin

  3. Johanna

    Barnkläder och skor…. och gärna mer om familjelivet och livspusslet. Jag tycker du ska hålla dig inom barn/familjenischen… Träning/yoga finns det andra bloggar för.

  4. Johanna

    Jag tycker väldigt mkt om din blogg! Och jag tycker den är en härlig blandning av personliga inlägg och barnkläder. Jag läser väldigt gärna mer om yoga meditation, träna med barnen, hur ofta yogar du?, etc. är själv yogafrälst tvåbarnsmamma den yngste 8 månaders och harprecis börjat yoga på studio igen. Det är ju lite som att hitta en ny/till kärlek 😀

  5. Åsa

    Gillar mixen av allt möjligt, jobb, familjeliv & sommarstugan!:)
    Har 2 önskeinlägg om barnkläder:
    Tips på hur man hittar bra barnkläder med passform som funkar på smala barn. Mina barn är liksom dina smalisar:)
    Supersvårt m byxor & leggings & vissa jackor..
    (Mina har storl 92 & 110)
    T ex i guide där olika märken presenteras som rak/smal passform (& i rimlighetens namn kunde man ju ha samma guide även för märken med normal passform samt märken med rymlig passform)
    Skulle också vara toppen med en guide med skomärken & modeller med smal läst som funkar till smala fötter
    (Sen kunde man såklart också samla märken med normal och vid passform i skoväg:)

  6. C

    Sådant jag gärna läser mer om: yoga, yogakläder, meditation, vardagspusslet, kärlek, vänskap, hur ni bor, jobbet, events du är med på, resor du gör, vad som är viktigt för dig, mer bilder från som vardag osv.

  7. Jenny

    Tycker också du ska hålla ditt fokus på barnkläder. T ex så hade det varit kul med ett halloween outfit inlägg både kanske var man kan köpa samt göra själv. Sen kanske inför varje säsong höstkläder osv. . Går mest själv bara på HM, Kappahl & Lindex så alltid kul med tips från mindre företag t ex Villervalla osv. Kanske också utveckla i samma riktning typ semester resor med barn tips, mamma/barn tränings tips osv. Älskar också pyssel tips för barn för som hemma mamma kan det vara tufft att hålla dom sysselsatta :-))

  8. Greta

    Har du mer uttalat tydligt ”bytt” profil på bloggen? Dvs inte mer mer enbart barnplaggsguide utan mer om dig och ditt liv i stort?
    I så fall, så skulle jag vilja läsa om balans i vardagen, återhämtning, livspusslet, relationer (partner och vänskap).

  9. Lina

    Jag vill läsa om barnkläder. Bloggen heter ju barnplaggsguiden. Jag vill läsa tips om fina barnkläder, nyheter, recensioner och så vidare. Träning, yoga, familjeliv och så vidare är jag inte intresserad av.