Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Höst på Skansen 

Idag var jag med min svägerska, svärmor, Veta och Ian på Skansen! Det var en fin höstdag med sol och massvis med spring. Stortjejerna var på Grönan med papporna så vi passade på att göra något lite mysigt med kidsen. 


Här är dom, sötaste kidsen ever! Sååå glada och gulliga. 

Ian i höstskor från Kavat, leggings från OneWeLike och tröja Ralph Lauren. 

Gissa om dom sprang? Jag har sprungit efter kidsen hela dagen. Alla kommer decka ikväll!


Hoppas alla har haft en fin lördag! Ikväll ska jag yoga, dricka te och läsa min bok!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emm

    Jag har en fråga om vinterskor, vi bor i norraste norr och behöver rejäla varma vinterskor. Vi har tidigare haft kouma skor med ullfoder. Men saken hör att vår son har jätteproblem med sina ben, får värk och har inte bra skor som sitter åt får han ont. Stövlar nu i höst har varit en no no. Jag har föreslagit Viking, men maken tänker att eftersom det är skor man spänner fast kommer det komma massa snö in i skorna samt fastna snö på kardborren. Har du några förslag på vinterskor. Jag vet att barn i södra Sverige inte har samma snö mängder och lika kallt och kanske inte behöver/använder vinterskor på samma sätt som vi.

  2. Rebecca

    Hej! Tänkte om du har något tips på en overall till en just nu 9 månaders flicka. Jag är helt förvirrad, hon kommer ju mest sitta i vagnen, men kommer vara ute mycket ändå för hon har ett äldre syskon! Har tänkt att man kanske kan köpa någon ”billig” från hm eller något, men tänker jag fel då? Syskonet kommer få en dyrare och ordentlig men ska man ha det när man är så liten oxå? Behöver verkligen hjälp ? Haha.. och vinterskor?! Eller ska man köra på sånna där typ ”tossor/tofflor” från pop?