Firar fölsis! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Firar fölsis!

Jag har en hat/kärlek till ordet fölsis, lite roligt är det. Hur som helst! Idag är ingen vanlig dag för idag fyller jag år!

YAAAY! Jag älskar mina födelsedagar! Det är otroligt mysigt att fylla år, och man hörs med många människor som man inte brukar höra av, samt familj som jag iaf hörs med dagligen. Det är helt enkelt en kärleksbomb. Lyxigt värre!

Imorse var jag väckt av mina underbara barn och man, med sång, kort, blommor och tårta på sängen. Jag vet inte vem som var gladast, jag eller barnen. Aline var så stolt över att hon hade skrivit “Grattis på födelsedagen älskade mamma Sheila”. Så otroligt fint!

Nu har jag snart jobbat klart, och så ska jag cykla hem och möta upp familjen. Sen ska vi gå till mina absoluta favorit pizzeria Meno Male på Hantverkargatan!

Tänka sig, nu är jag 28 år. Jag tycker lite att det räcker där. Äldre är jag inte helt sugen på att bli.

img_9184.jpg

 

img_9186.jpg img_9204.jpg

Kappa: River Island!

Kika in senare för då kommer bra tips för att höstkitta barnen! Stor kram från en något äldre tjej!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.