Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Pierre Roberts nya ull!

Idag var jag på en spännande frukost där vi pratade om Pierre Robert! Pierre Robert har ju ett rätt brett sortiment, varav mycket ullplagg, Både till barn och vuxna. Vi pratade mycket om ull, alla dess bra egenskaper (håller varmt trots blött, håller huden torr och andas, och har anti-bacteriella egenskaper) Det är ju så att vi i sverige – jämfört med Norge, inte alls använder ull speciellt mycket. Det vill Pierre Robert såklart ändra på, och pratade mycket om att man kan använda ull året om, då det är just värmereglerande. Samt använda ull även vid träning. Smart och bra, tycker en väldigt frusen Sheila.

 

img_9021.jpg img_9019.jpg

Jag har ju recenserat Pierre Roberts barnull tidigare och är så glad nu när de har ändrat sin passform. Kläderna är nu smalare i passform, men väldigt elastiska, och har även en väldigt efterlängtad mudd i ärm och benslut! Väldigt bra, det är perfekt när man vill vika upp plagget och likande!

img_9029.jpg img_9028.jpg

 

Jag kikade även en del på Damullen till mig, dom har både fina linnen, perfekta att ha under sin blus, och även bra toppar, som man kan ha som dom är. Mycket fint!

img_9015.jpg img_9022.jpg

Nu ska jag faktiskt smyga igång användandet av ull till barnen redan i veckan.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Använder man ull över dom vanliga kläderna istället för fleece ställ?
    Undrar också när man ska börja använda vinterskor som dom du skrev om från viking. Har precis beställt nya höstsneakers från kavat. Dom som din son har i nåt inlägg här som är lite högre. Men kanske lika bra att gå på vinterskor direkt?

  2. Nadja

    Hej, både jag och min son tycker tyvärr att Pierre Roberts kliar för mycket. Har du tips på ännu mjukare ullunderplagg?

    1. Jenny

      Jag brukar ha svårt för ull men tycker deras brukar funka. Testa deras allra nyaste barnkollektion? Den är svanenmärkt och har extra långa och tunna ullfibrer just för att inte klia nånting 🙂

  3. Carolina

    Tack för detta tips!! Mindes att jag läst detta inlägg när jag sprang på dessa med 30% rabatt igår! Jag fick med mig tröja och byxor till bägge barnen till ett toppen pris. Hade inte alls tänkt på att köpa dessa om inte du tipsat. Lika bra att köpa redan nu till kanonpris fastän vintern och kyla inte kommer ännu till oss i Skåne. Nu ligger dem och väntar på att användas. tack för alla fina tips Sheila!