Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

KAPPAHL, NEWBIE OCH NYHETER

Idag var jag på en härlig pressvisning av Kappahls nyheter inom barnmodet. Det var alltifrån Newbies julkollektion, kappahls egna julkollektion och även en liten tjuvkik på vårens fina Newbie Nyheter. Jag har filmat en del på min instagram @sheilaarnell. Så kika gärna in där! Men har såklart tagit massvis med bilder här!

 

img_8504.jpg img_8503.jpg
img_8509.jpg

img_8504.jpg img_8510.jpg newbie jul, kappahl img_8513.jpg newbie jul, kappahl newbie jul, kappahl img_8516.jpg newbie jul, kappahl

 

Jag tycker julen känns väldigt klassisk. Vi ser mycket volanger, mycket rött såklart, och även en hel del kläder som känns lite ”old school”. Det är mycket Madicken över det hela och det gillar jag. Tyllkjolar med paljetter hänger såklart med även till julen och förutom det röda är det mycket vitt och blått. Snyggt!

Sen till våren är det mycket småblommigt, och pastelligt. Newbie har en väldigt tydlig profil och jag skulle bli förvånad om det helt plötsligt blev starka färger och skrikiga mönster. Kollektionen är väldigt mycket gulligull och känns väldigt krispig och fin. Jag gillar verkligen blusarna och att Newbie som alltid är helt ekologiskt! Bra jobbat! Hållbart mode for the win!

img_8502.jpg
img_8501.jpg
img_8505.jpg img_8506.jpg
img_8507.jpg

 

Sist men inte minst så fick jag möjlighet att träffa min fina bloggkollega Ditte och hennes lilla Duni, Om det är någon som verkligen ger mig en vilja att ha ett tredje barn så är det ju Duni!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Hej!
    Fina bilder!
    Jag som har en son skulle önska mer bilder på pojkkläder, det är mycket fokus på flickkläder som klänningar och blusar i dina inlägg.