Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Regniga förmiddag!

Imorse vaknade jag redan klockan 6 av att det slog mot fönstren. Regnet bara slog ner och det var faktiskt helt sjukt hur mycket regn det kom. Jag tycker att det är väldigt mysigt när det regnar så jag passade på att krypa ner till Ian och sova lite med honom.

När vi sen väl vaknade var klockan 09.10! Så lyxigt att sova så länge. Vi åt en långfrukost och tog oss sedan ut i regnet!

Barnen har nya regnkläder från Ellos (adlink). Som inte alls är så dyra, och som jag tycker är väldigt fina och bra. Det enda är att dom är stora i storleken och har en lite pösig passform, men det är perfekt att ha här på landet och som extra uppsättning regnkläder. För funktionen är väldigt bra! Galonen är rätt tunn, men känns elastisk och följsam.

img_5978.jpg img_5962.jpg img_5964.jpg

Båda har Crocs Handle It på fötterna! Favoriter som sitter bra på foten på mina barn, men är lite trånga i skaftet, så tänk på det vis köp!

img_5967.jpg

 

Jag älskar att barnen kan springa ut och plaska i vattnet, och att det är nästan lika kul för dem att leka i regn som i sol!

Inlägget innehåller länkar från Ellos, i samarbete med Ellos! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Sååå fina bilder av din fina familj!!! <3
    Vad fotar du med? Redigerar du bilderna? De är magiskt fina. Dela gärna med dig hur du gör och vad du använder för modell på kamera och (ev. program?). Kram!

    1. barnplaggsguiden

      Tack, va gulligt! Jag använder mig av en OLYMPUS och en Iphone7, samt redigerar i colorstory appen på mobilen! kram