Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Möter sommaren i crocs!

Jag skriver ju såklart fortfarande gärna recensioner, och det är många som ville veta lite vad jag tycker om crocsen. Tack föresten för alla som mailar mig frågor!

Vi fick ett par recensionsexemplar av just crocs ett par veckor sen, och dem kan jag nu säga lite om! Först och främst var det till barnen, men även något par till mig!

Barnen har deras klassiska toffla, (även jag) och ett par gummistövlar. Jag valde att testa en annan modell nu när jag redan testat deras Handle It stövel, som är en av mina favoriter. Denna gång valde vi Bump It, som är en modell som är mer rak i passformen. Det många hade problem med tidigare var just att det var lite smalare i skaftet. Det tycker jag verkligen inte om denna. I övrigt har den samma bra material, som håller tätt och väger väldigt lite, samtidigt som barnen kan röra sig fritt och leka obehindrat i stövlarna. Om dom är i rätt storlek, dvs.

 

img_4343.jpg img_4346.jpg img_4349.jpg

 

Lätta skor, helt okej studs i sulan och en perfekt liten ring som man enkelt kan sticka in ett finger i för att dra på sig skon! Sen kostar dem mellan 300-400kr, vilket är ett helt okej pris för stövlar! Stövlarna är något stora i storleken, vilket kan vara bra att tänka på när man står och velar bland storlekarna!

 

img_3757.jpg

 

På dom lite soligare dagarna så har jag och Aline lite somrigare skor, perfekt för lata landet dagar. Mina har en liten klack, men sulan är så galet mjuk, så det är löligt, jag går i dem jämt. Det är lite roligt att crocs gör skor som inte ser ut som deras ”signatur skor” utan är lite snyggare, som mina!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Kan även tipsa om deras nättare sandaler med remmar som min 2-åring älskat och burit prick varenda dag hela sommaren – för er vars barn har smala fötter passar de bättre än den klassiska tofflan.

    En följdfråga på stövlarna – 2-åringen har Handle it och jag undrar om man blir mer svettig i dem än i vanliga tunga gummistövlar som har det där tunna tyg-innerfodret?