Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Norrtälje!

Idag åkte vi till Norrtälje! Jag har varit där många gånger, men varje gång slås jag av hur otroligt vackert det är! Allt är liksom så pittoreskt och gulligt.  Det är inte många gånger jag har gått runt i stan, utan vi har mest bara handlat i utkanten av stan. Därför kändes det extra roligt att spendera lite tid att gå runt, kika i olika butiker och bara vara.

Vi hittade tex sjökort på vårt område, något som jag verkligen vill köpa till landet. Det är så ofta man får frågan var man är, så då är det kul att visa på sjökortet. Plus att det är dekorativt!

img_3238.jpg

img_3232.jpg

 

Sen åt vi lunch och åkte till simskolan där Aline kämpade sig till sitt första simmärke, Grön Baddare! Jag var såå stolt! Dom flesta barnen tog sin igår, men Aline ville inte riktigt då, hon var inte mogen. Så hon gjorde det idag istället, efter att vi övat på att doppa öronen och koka kaffe hemma i baljan.

img_3262.jpg

Resten av dagen har gått i ett långsamt tempo där jag har planterat lite kryddväxter, lekt med barnen och lagat mat. Väldigt mysigt och väldigt mycket ledigt! Trots det så går dagarna i ett, och med barnen är det såklart väldigt mycket att göra, inte såå ledigt ändå, men härligt iaf!

img_3261.jpg

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.