Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Soliga somriga solhattar!

Jag saknar att mina barn hade solhattar. Vad är egentligen gulligare än en solhatt? Jag vet inte riktigt. Det är magiskt sött!

Bra saker att tänka på när det kommer till solhattar är att deras passform är a och o. Sitter den inte bra så skyddar den heller inte bra. Det finns ju en poäng med tygskärmen, och det är att skydda barnen från solens starka strålar!

Min favorit har länge varit den solhatt från Polarn som ni ser nedan, den vita med extra bred skärm, Den har räddat mina känsliga små tack vare att den har skyddat hela nacken och ordentligt över ansiktet! Bra tips!

Nu ska jag ta tag i de sista av uv plaggen! Stor kram!

Länkarna är addlinks!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.