Recension: Kavat Ammenäs XC – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Kavat Ammenäs XC

Hej alla! Såhär i regnet så tänkte jag passa på att rekommendera alt tipsa er om en grym barnsko! Jag har ju fått testa Kavats Ammenäs XC från Kavat, så detta är på inget sätt köpt utan detta är min egna åsikt. Det vill jag vara tydlig med.

6176651408_img_1631.jpg

Pris: 599kr – något åt det dyrare hållet!

För er som läser bloggen så har ni sett att jag skrivit om barnsandaler och hur man ska tänka med det. Det är lite svårt, och jag vet att många har problem när det kommer till just sandaler. Jag tänkte lyfta en sandalsort- nämligen ballerinaskon. Det är en skotyp som är väldigt populär hemma, speciellt Aline gillar den, men även Ian. Jag personligen tycker att skon är väldigt bra då den passar mina barns fötter väldigt bra. Deras fötter är lite långsmala, så dessa skor sitter perfekt.

kavat 6176651408_img_1622.jpg

Aline sätter själv mer än gärna på skorna, och det är smidigt och enkelt då det endast är ett kardborreband. Det går att justera skon helt okej, inte som en sko med massvis av kardborreband, men ändå Jag gillar verkligen att denna ballerinasko är lite mer ordentlig, det är en fotriktig sko med ordentlig uppbyggnad vid hälpartiet och stabilitet för den lilla foten.

6176651408_img_1439.jpg

Skon är gjort i läder, såklart! Smutsavvisande och med en sula som har bra “avrullning”. Läder andas och är ett natur material. Man kan med fördel vara barfota i skon, och den kommer se till att barnens fötter har ett bra klimat.Däremot är det alltid bra att vädra skor, och byta då och då. Men att ha dem en sommar är inga problem. Skorna är såklart fria PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

6176651408_img_1435.jpg

Varför gillar jag då denna sko så mycket? Jo, för att skon är lagom av allt. Lagom mycket täckning på foten, så den är sval men ändå täckt. Den är lagom smidig, alltså lätt att få på och av, utan att kompromissa på den ergonomiska delen och komforten. Det jag menar är att det är ett perfekt mellanting mellan flipflop (en extrem) och känga (en annan extrem).

kavat

Som ni ser så är skon väldigt smidig och rörlig. Jag gillar att kunna böja sulan, det betyder ofta ökad bekvämlighet för barnet! Testa det hemma!

kavat

 

Ballerinaskor är ett bra alternativ till den klassiska sandalen! Denna, Ammenäs från Kavat gillar jag, den sitter bra, älskas av Aline, är fin i utförande samt praktisk med sitt smutsavvisande läder. Jag gillar verkligen denna sko, trots sitt dyra pris, så är det en sko jag tycker är värd investeringen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.