Brum brum brummmmm – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Brum brum brummmmm

Människor och fordon, eller människor och människor, i vår familj är det alla utom jag som delar kärleken till fordon. Så jag tänkte visa er vårt senaste tillskott i familjen, för dom av er som faktiskt älskar fordon lika mycket som tex Ian.

6176658928_img_1465.jpg6176658928_img_1462.jpg

Denna härliga trampkärra kommer från lekmer och köptes att ha på landet, där vi har betydligt mycket mer plats än i stan. Den har en släpvagn som Ian konstant kopplar på och av samt fyller med grejer. Jag ser framför mig en väldigt lugn sommar, där jag kan läsa och sola medan han grejar. Ja, vi får väl se…

6176658928_img_1472.jpg 6176658928_img_1468.jpg

Nu ska jag fortsätta irritera mig på att hela mitt skoinlägg försvunnit, och sen ta tiden att skriva om det till imorgon, så håll ut!!

Har ni något ni undrar över eller vill att jag ska skriva mer om? UV kläder kommer strax med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.