Springcykel spring! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Springcykel spring!

Idag har vi flytt stan för att komma till landet. Det var nästan lite tokigt, hur vi direkt imorse bara tittade på varandra och tänkte – Landet! Och vilken dag det blev.

Det första vi gjorde var att vi åt frukost på NEWT vid oss på kungsholmen, sen packade vi in barnen och massa grejer i bilen, och begav oss till landet! 50 minuter senare var vi på plats. Så skönt! Trots massvis av fix, tex sätta ihop en soffa, och hänga upp en lampa så fick vi massvis med tid att bara vara med barnen utomhus.

Jag satte upp en supersnygg lampa från Ellos (addlink)  i gästrummet.

6174633136_img_1219.jpg

 

Sen packade vi upp en springcykel från lekmers märke STOY: Denna modell är 10 tum och kostar inte alls mycket pengar! Ian är ca 1 m lång, och denna blir perfekt som en första springcykel.  Den var superenkel att montera och i en magisk gul färg! Finns i massa andra med för att göra det lite svårt att välja…

6174633136_img_1185.jpg 6174633136_img_1186.jpg 6174633136_img_1189.jpg

Fördelen är att man verkligen justera och reglera kan både styret och sadeln.  På så sätt kan barnet växa med cykeln ett tag! Ian tokälskar den! Även Aline har en cykel från STOY men den tänkte jag recensera senare i veckan!

6174633136_img_1196.jpg

 

Nu tar jag söndag med popcorn och te! PUSS!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.