Pastelliga volanger! MUMS! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Pastelliga volanger! MUMS!

Med våren kommer pastellerna, och just i år så är det otroligt mycket volanger! Jag är ett stort fan av volanger, enfärgat, småblommigt och pasteller så detta passar mig perfekt. För mycket av något är aldrig kul. Men en ljusrosa topp med volang blir väl alla lyckliga av?

Jag har valt ut mina favoriter bland kedjorna, hoppas ni gillar dem lika mycket som jag. Det mesta finns redan i butik. Men lite kommer snart!

Nedan kommer från Kappahl.

2bdd5ea3-968d-4e6c-8e39-02ebbe2779b8.jpg

Här är lite fint från HM och Lindex! Jag älskar koftan och den blåa singoalla toppen!

862f83a5-4cea-49fe-8c1b-a953f3863e93.jpg

Lite mer Kappahl/ Newbie och HM. Aline har fått en hangup på linnen, så en klänning med spagettiband kommer nog bli populärt hemma!

59edc594-3eb0-482a-86b4-c43284b8e66a.jpg

 

Kommer med mer inspo imorgon, lite mer shorts, t-shirts och skjortor! Så jäkla skönt att få lägga undan varma jackan snart! Håll även utkik för mina favoriter från Mini Rodini imorgon! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej och tack för en fin blogg! Önskemål om inlägg kommer här! Fick en släng av panik i dagens sommarvärme med 1,5 åring . Hur gör man för att skydda mot solen? Långärmat och långbent känns ju absolut bäst med tanke på solen men det blir ju så varmt för stackaren! Alltså jag vill typ inte använda varken t-shirt eller shorts på henne men då kommer hon ju svettas ihjäl