Bästa jeansen?! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bästa jeansen?!

För ett tag sedan så lät jag våra vänners barn prova Ossoamis byxor på sin dotter Freja. Detta för att verkligen göra byxorna rättvisa. Här hemma så används inte jeans så mycket, och jag kände att just när det kommer till jeansens slitstyrka så är det roligare att låta en riktig jeanstjej använda dem! Och det är Freja,

img_5951.jpg

Hela filosofin bakom Ossoamis jeans är att dem ska hålla ordentligt, vara slitstarka och klara av ordentligt med slitage genom lek och användning. Deras motto är att hållbarhet startar med produkter som håller. Logiskt tycker jag.

Ossoamis jeans är förstärkta med Cordura, som är ett slitstarkt material, som man exempelvis gör motorcykelkläder av. Det gör jeansens förstärkning på knäna ca 17-34 gånger starkare än andra barnjeans på marknaden.

img_5952.jpg

Pris: 449kr.

Storlek: Lite stora, men bra längd!

Freja har ett par Cara, och hon älskar dem! Dom är mjuka och sköna och har en fin passform, Enligt hennes mamma så ser dom som nya ut efter många tvättar, och parallellt med användning av dessa byxor så har tre HM jeans gått sönder. Så då är frågan, det kanske inte är så dyrt om andra byxor förstörs helt?

Tack Freja!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag har en riktig slitvarg och har räknat ut att det lönar sig med råge att köpa de dyrare jeansen till honom. Han får även friluftsbyxor från Isbjörn och trots att de är hans favoritbyxor så överlever de tills han växer ur dem!