Hårpanik – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hårpanik

Okej, med risk för ett väldigt ytligt inlägg. Idag på tåget till GBG (jobb) så satt jag och pinterestade nya frisyrer. Detta går ju inte, jag kan liksom inte ha en knut varje dag. Vad är poängen med att klippa sig och sköta sitt hår, när man likförbannat bara sätter upp det i en knut. Det är inte så att jag tycker att det är fult, jag tycker det är supersnyggt, men jag tycker att det är trist för mig själv, eftersom jag har så jämt!!

Så jag testade att göra en tofs med bara det övre hårt, så skönt, för det känns ändå uppsatt. Så nu letar jag vidare efter lite hårinspo. img_5475.jpg

Detta hittade jag på Pinterest, det känns liksom hanterbart? Vad tycker ni? Vad gör ni med håret? Samma gamla vanliga eller försöker ni stötvis komma på något nytt?

cf4aedeb-3be3-44c3-a96b-a39228652147.jpg

 

Ha en fin kväll så hörs vi mer senare, mvh en lagom sliten och lite vardagstrött morsa!

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina Gunnardo

    Du undrade vad vi gör med håret? Jag klippte av det haha!
    Hade långt, jättefint hår, men jag gjorde precis som du, håret åkte alltid upp i en knut och jag störde mig asmycket på att det bara flög runt när jag hade det utsläppt. Så jag klippte av det. Och blev jättenöjd =)