Regn regn ge dig av! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Regn regn ge dig av!

Jag vet, jag gnäller mycket på vädret, Men jag tycker liksom att man får det när det regnar och snöar så allt smink bara rinner av ansiktet när man kommer fram till mötet. Iof lite mitt fel att jag promenerade hela vägen, men ändå!

Idag satte jag på barnen fleeceunderställ och galon. Det kändes som ett bra alternativ i detta superpissiga väder. Aline hade fodrade gummistövlar och Ian hade allväderstövlar från Vincent, som både han och jag verkligen gillar!

För er som vill ha lite info om galon vs skal så föreslår jag varmt att ni läser denna grymma artikel! Galon eller Skal? 

 

galon-eller-skalbyxor

 

Själv hade jag behövt ett paraply och en regnjacka! Älskar den nedan från Åhlens, i favoritfärgen militärgrönt! Länkarna nedan är Addlinks! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.