Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mini Rodini Upcycled Collection

Fina Mini Roddan har levererat mera filtar! Hur många av er jublar? Hur många av er är trötta, hur långa känner inte samma pepp? Trots delade känslor kring märkets många små kollektioner och upplagor så blir jag ändå lycklig av dessa vackra mönster och miljötänket som ligger bakom all Mini Rodini gör. 


Igår lanserades deras senaste kollektion, med ödlor, tigrar och siamesen som jag älskar! Fint som tusan tycker jag, men likförbannat skitdyrt!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej! Detta har inget med ditt inlägg att göra men testar att fråga!
    Om man bor i Stockholm anser du att man klarar sig med att ha skaloverall ( tex sån med fleecefoder från Polarn) hela vintern när barnet går på förskola? Med lager på lager- principen förstås. Eller bör man ha en tjock så kallad vinterfodrad overall med?
    Är erbjuden att köpa en sån vinteroverall från Didrikson men tvekar om det är onödigt. Min son kommer börja förskola till hösten och är då 2 år. Nu denna vinter har vi inte upplevt att han frusit ( har haft just en sån polarn skaloverall), men han blir ju säkert ute längre stunder på förskolan.
    Tacksam för tips ?
    Tack för en mycket bra blogg!

    1. barnplaggsguiden

      Hej!
      Bra fråga! Jag tycker att det beror på om ditt barn är varmt eller kallt. Jag skulle nog inte köra utan vinteroverall, för den fodringen är tjockare än fleece, plus att ibland behöver mina barn fleece även under sin vinteroverall. Jag skulle nog säga köp en vinteroverall! Men du kan ju vänta in den så att säga, så köp den inte förens du vet att han verkligen behöver den! men, med risk att det då kan vara begränsat utbud!
      Kram!