Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Börja yoga hemma – tips!

Flera av er härliga läsare har skrivit till mig och frågat mig om hur jag yogar hemma och om jag har lite tips. Det har jag absolut! Det är ju nämligen så att man behöver inte speciellt mycket för att komma igång och yoga hemma. En yogamatta underlättar, men annars behövs inte så mycket. 

Jag är väldigt greppkänslig, och jag yogar på en Sithra Light matta från YogiRaj och en Drop of mindfullness matta, som är tjockare med bra grepp!

Bra tips är att göra det hela mysigt, välj bra musik. Måste inte vara avslappnande musik, jag tycker yoga kan vara väldigt fysiskt anstängande, så jag spelar musik som jag tycker passar därefter! 

Sen brukar jag se till att tända lite ljus, gärna något härligt doftljus med. Sen sätter jag igång, oftast när barnen sover på kvällen. Men ibland även på dagen med barnen kring mig, men det är lite svårare med fokuset då! 


Jag använder ibland en app som heter Yoga studio, som har program som man kan yoga efter, man kan även sätta ihop egna program och välja nivå! Den är superbra!

Njut av tiden nu! Och för er som ville ha något om barnkläder och skor, så missa inte min recension på Vigge från kavat! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.