Status i livet! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Status i livet!

Hej! Vi har just rymt hem från landet till stan, vi hade nämligen sommardäck på bilen, och blev svinoroliga att det ska frysa på över natten. Det är ju nästintill omöjligt att köra hem när det är snö ute, med sommardäck… istället för att gnälla om vädret så tänkte jag bjussa på en härlig lista som jag fick inspiration av från fina Claudia, som jag gjorde under jullovet senast. Det är alltid nyttigt att sätta sig ner och se över sitt liv, planera framåt och reflektera lite över vad man faktiskt har. Så denna lista är alltså både för er och mig!

Sandra_Rogers_Photography_(95) Foto: Sandra Rogers

Mår: Förutom att jag är trött efter mycket påskfirande med vänner och familj, så är jag fortfarande lite snorig. Och rätt sur på att det inte släpper riktigt. Suck, jag som varit frisk så länge, det kanske är “min tur” nu.

Sovit: På vårt sovloft i nya huset. Man sover bra där, det känns lite som en koja, men problemet är att det är rätt brant ner, och att vakna och gå ner och kissa mitt i natten känns inte som ett alternativ. Vårt sovrum fick våra gäster då de hade sin son bredvid sig. Annars har jag sovit väldigt gott, trots 4 barn i huset så fick vi alla sova hela natten igenom, det är värt att high fivea om!

Planer: April är rätt lugnt, vi kommer vara mycket på landet och försöka komma iordning mer, jag längtar mest efter att vi får soffan, det kommer bli otroligt! Sen så kommer jag åka på en weekendresa snart, ta hand om barnen själv när Rasmus åker till Austin för att hälsa på hans bästa vän, och att slutligen även åka på en liten retreat i skärgården! Så mycket planerat nu i maj!

Glad för: Att gå på manikyr imorgon, jag är orimligt glad för det typ, verkligen taggad. Och såklart att även få en ledig måndag, veckan påverkas så otroligt mycket av det, och det känns väldigt lyxigt med lite sovmorgon imorgon för alla. Ian sover ju länge länge, idag vaknade han 8.35, för att han blev väckt av sin syster…

Orolig för: Jag vill inte skriva världen, och samhället, men det är det jag är mest orolig för. Efter händelserna på Drottninggatan så känns allt väldigt nära, skrämmande och verkligt. Jag känner en otrygghet i utvecklingen av rasism och hat, och att ha barn som växer upp i en så hatisk värld känns otroligt jobbigt. Men, jag kommer göra allt jag kan för att uppfostra starka individer som respekterar,accepterar och visar förståelse för alla människor, oavsett bakgrund, tro eller läggning. Det kommer jag se till.

Tacksam för: Allt min man gör, för mig och för barnen, men även för att vår vardag ska flyta på så bra som möjligt. Tack vare vårt teamwork så hinner vi med träning, egentid och tid tillsammans, och att få “allt” ger mig så otroligt mycket energi och balans i livet, Det gör mig lycklig, och verkar även göra honom lycklig.

Stressad över: Att får ut tre- fyra recensioner nu i veckan, men det kommer gå bra ska ni se!

Förälskad i: Ians snack, och att Aline just tog fram hennes sparbössa och en barnkniv, och direkt fick ut hennes mynt. Jag blev helt fascinerad, och hon sa mamma, såhär gör ju Alfons, det är därför jag visste att det skulle funka.

Ser fram emot: Ikväll, när jag får rulla ut min yogamatta och tända lite ljus. Det kommer bli grymt!

Favorit i garderoben just nu: En ljus vringad tröja med som en blus underdel, Den är superfin och passar jämt, jag har den till jeans,  men även till klackar! Ett toppenplagg!

Suktar efter:Att kunna ha en tunn vårkappa, det längtar jag efter, och att ha sneakers. Det är liksom april, och kallt som i julas, inte okej! Det börjar bli tröttsamt nu. Jag längtar även till att barnen inte behöver ha en massiv med kläder på sig på förskolan. Fleeceväder är det bästa vädret!

Sandra_Rogers_Photography_(96)

Foto: Sandra Rogers

Hjärta gärna inlägget nedan! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Tack för alla dina recensioner. De har varit till stor hjälp vid många tillfällen.
    Eftersom du oftast recenserar märken som är lite dyrare, kan inte du recensera någon av budget märkena?
    Tex skor från DinSko och Skopunkten, kläder från H&M, Åhléns

    Tack på förhand