Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vindfleece från Geggamoja

Jag har gått vidare och håller just nu på att testa geggamojas vindfleece. Jag har inte haft dem på några säsonger, så det vara väldigt kul att se skillnaden nu mot då.

Vindfleece är ju ett helt grymt plagg, jag använder vindfleece till mina barn under alla säsonger, det är perfekt under overall, under skalkläder men även helt ensamt. Barnen brukar ha tröja och vindfleece nu på våren, och på sommaren endast en vindfleece över sommarklänningen. För er som använder fleece, som vuxna, ni fattar ju exakt hur mycket man kan använda plagget.

Pris: 549kr, helt okej för detta plagg!

img_5015.jpg 6176688288_img_0517.jpg

Just denna vindfleece är gjort i ”high-new-tex” fleece som är både vatten och vindtät. Plagget har även en rejäl förläning över rumpan som är i slitstarkt skalmaterial, som skyddar när barnen sitter ner och leker mm. Det finns även en rejälreflexkant! Uppskattas!

Material: 100% polyester,

Andning: 3000 G/M2/24H

 

Vattenpelare: 5000MM

För att vara ett sånt här klädesplagg så är det väldigt bra med såhär hög vattenpelare. Jag har haft vatten på fleecen, det mesta rullar av direkt, lite fastnar i tyget, men igen läcker igenom.  Det är väldigt bra!

6241731200_img_0533.jpg 6241731200_img_0529.jpg

Fleecen är A linjeformad med ett längre bakstycke, den sitter bra på barnen och Aline gillar den. Hon är den som har svårast för vindfleece annars för hon tycker ofta att plagget är lite stelt. Denna är åt det stelare hållet, men mjukare än många andra vindfleecar, tex POP. Storleksmässigt så är dessa vanliga i storlek, alltså true to size, möjligen lite långa i armarna, men det är ju bara bra!

6176688288_img_0508.jpg

På det stora hela är jag nöjd, tycker den är snygg, speciellt den gråa, och gillar det mjuka jerseyfodret i luvan, det är väldigt typiskt geggamoja, mjukt och mysigt Kul att geggmoja använder så tekniska material, men alltid med ett miljöperspektiv, resultatet blir ofta väldigt bra! Medvetet och färgglatt!

6241731200_img_0519.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.