Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Reima Patter Wash!

Om det är något som är lite sådär halvsvårt så är det ju att hitta skor man verkligen gillar till sina barn. Det är många saker som ska stämma, passform, storlek och att just ditt barn gillar skorna. Jag har provat massa olika, och ett par som jag fått hem för recension (2ggn!!) är Reimas Patter!

img_4032.jpg

Det jag gillar med dessa skor är att de knappt väger något, och är för mig som är materialtönt – helt ljuvliga! Ovandelen av skorna är gjord i tålig och smutsavvisande mikrofiber. Det innebär att skorna är superfunktionella, då de är latta att torka av och håller sig fina. Skorna är även helt vattentåliga, som Ian även hjälp mig konstatera! Pölar är alltså inte ett problem!

 

img_4435.jpg

 

Patter är väldigt användarvänliga, Ian och Aline kan båda få av och på dem helt själva, och tack vare de stora stabila kardborrebanden kan de även spänna skorna! Toppen! Jag gillar dem med, för Ian har rätt smala fötter, då går det att spänna åt lite extra när man behöver det!

 

6241694800_img_0223.jpg 6241694800_img_0229.jpg 6241694800_img_0225.jpg

 

Förutom att jag tycker om formen och vikten på skorna så kan jag även tycka att dem är snygga i designen. Ians speciellt då färgen är underbar! Jag har ju tidigare recenserat dessa skor, så ni får gärna läsa hela recensionen här!

En stor fördel med dessa skor är att man på allvar kan tvätta dem i maskin. Det har jag såklart gjort, Efter en riktigt lerig dag i parken tvättade jag dem på 30 grader i maskin, och de såg ut som nya efter! Det kan även vara bra att tvätta skor ibland, då det ser till att materialet andas bättre!

Priset för dessa skor är ca 699kr. Det är lite dyrare skor, men jag tycker verkligen att dom är kanon. Går att ha i alla väder, och är enkla för barnen att röra sig i. Riktiga kvalitetsskor som håller att ärva vidare!

img_4124.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennie

  Jag beställde hem dessa till min son på 14 månader men det går verkligen inte att få ner hälen utan att vicka MASOR och att han ska trampa ner hårt i den flera gånger. Blev så besviken för dom verkar ju så himla bra efter att jag läst om dom på din blogg. Min son verkar ha höga vrister (tjocka fötter?) haha!
  Kan du tipsa om några andra bra skor nu till denna årstiden? Vad är det för skillnad på höga och låga skor? Vi använder kavat fiskeby nu men dagis ville gärna att han skulle ha ett par ”springskor”.
  Undrar också om du vet något om Nike, puma, Reebok när det kommer till barnskor? Om dom är fotriktiga.

  1. barnplaggsguiden

   Nike!! De är bra, men kolla att hans fot får plats ordentligt. Nej men va trist, jag, de kanske är lite smala i skaftet. Det ska jag genast lägga till! Om du har ett barn med lite bredare fot, eller vrister, så tycker jag personligen att du ska köra kavat ett tag till! Dom har varit väldigt bra för den typ av fot! Jag gillar lite högre skor på förskolan, det skyddar mer av foten, och smuts och väta kommer inte över kanten på samma sätt som låga skor.
   Kolla Kavat har även dom springskor. Annars har viking bra sådana med! Prova NIKE, deras klassiker borde passa, gå upp en storlek!
   😀

 2. Emelie

  Efter att ha haft en vinterjacka och en overall från Reima till mina barn den här vintern så tvivlar jag tyvärr på att de står för särskilt bra kvalitet. Massor med hål i både jackan och overallen, och båda ser väldigt slitna ut även där det inte är hål. Dragkedjorna har dessutom krånglat på overallen. Mycket sämre kvalitet än KappAhls Kaxs är min erfarenhet. Väldigt tråkigt, för de är ju dyra. Ska man köpa ändå så är det för att de är fina, och känns lite mjukare än billigare alternativ. Så till Lina tipsar jag om att iaf inte välja Reima. Polarns skalkläder älskar jag, håller hur länge som helst!

  1. Lina

   Tack! Jag har bestämt att det blir polarn igen. Förra skaljackan därifrån är använd en vår och en höst och ser knappt använd ut. Absolut värt pengarna.

  2. barnplaggsguiden

   Oj va trist!!! Har du reklamerat?! Jag har testat flera reimaplagg och har aldrig sett detta! Fy va trist!

 3. Sofia

  Hur är bottnen på dessa skor? Sonen hade ett par skor från Reima ifjol men de var så lite räfflade undertill att de blev väldigt hala, speciellt på fuktigt gräs, om det var grus på asfalten och i rutchkanor i parken då det hade kommit sand i trappan. Kardborrebanden blev också fort väldigt slitna att de inte hölls fast längre..

 4. Lina

  Hej! Den här frågan har inte med detta inlägg att göra men jag undrar vilken skaljacka jag ska köpa till min sjuåring? Jag köpte Polarn och pyrets förra året och har varit nöjd med den men funderar på jacka från Gneis eller Reima. Har du något förslag?

  1. barnplaggsguiden

   Hej Lina! Jag gillar alla de du nämnt, 7år, fråga vad hen tycker är fint? Reima, och polarn är absolut toppkvalitet. Såg nu att du valt polarn, bra val det med!