Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mini Rodinis ribbade!

Jag känner mig så glad varje gång jag sätter på barnen Mini Rodinis ribbade plagg. Det känns lite som att jag har knäckt koden, brallor som är tunna och mjuka, men ändå rejäla och som klarar massvis av skit och förskolelek. Nu har ju MR haft ribbad bas ett tag, och för er som inte testat dem så gör det!! Galet härliga!

Denna säsong är dem i pastelliga toner, blått och rosa! Mina kommer från Babyshop.

6176675648_img_0064-1.jpg 6176675648_img_0053-1.jpg

6176675648_img_0058-1.jpg

 

Vilka är era favoritleggings just nu?

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Polarn och pyrets leggings tycker jag är överlägset bäst av dom vi testat, tjockt tyg och bra passform som håller i många tvättar. Dessa från MR har jag dock aldrig köpt så det kanske får bli ett test. Kul med lite variation ju. Tack för en toppenblogg förresten! Hittar ofta tips och recensioner här som är användbara. Keep up the good work!

  2. Me

    Hej!
    Jag har nyligen hittat till din blogg och kommer nog stanna! Härlig blandning av inlägg! Men de senaste inläggen har innehållit felaktig användning av de och dem och förlåt, kanske är knäpp, men å vad jag stör mig på det. Förstör hela mysiga känslan med dina inlägg. Vill inte gnälla men vill påpeka detta ifall du inte tänkt på det, och kanske du orkar fundera på rätt ord i kommande inlägg?

    1. barnplaggsguiden

      Hej! Tack snälla för att du kommenterar detta! Jag måste verkligen jobba på min grammatik! Jag är engelskspråkig från början, därför har jag alltid haft lite svårt med de och dem! Ska jobba på det! Tack!

  3. Paulina Gunnardo

    Inte testat sånna faktiskt, men det var ett bra tips! På förskolan är det mest underställ och fleece som gäller nu ett tag till eftersom dottern går på Ur och skur, men här hemma är det leggings med djur på från Lindex som är favoriterna. Och allra helst ska det vara hästar! Har tydligen gått och fött fram en häst-nörd utan att själv rida. Fattar inte riktigt hur det har gått till =P