Fredag på landet!  – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Fredag på landet! 

Äntligen är dagen kommen, dagen vi får sova i vårt nya landställe! Jag har varit peppad över det hela veckan. 

Innan denna vecka har jag och Rasmus inte haft någon säng, och då är det ju minst sagt problematiskt! 


Rasmus och barnen hämtade mig från jobbet och vi åkte direkt till Norrtälje för att storhandla. Sen vidare till landet. Såå Härligt att komma hit, så kul att få packa upp och plocka grejer. Mindre kul att Ian kräktes i bilen och att tvättmaskinen inte än inkopplad. 


Nu har jag just bäddat alla sängar, ska ta en kopp te och sova så snart barnen somnat! Mysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Grattis till ert fina lantställe. Precis i min smak. Modernt men med lanttouch. En sak som slog mig dock när jag såg bilden som tagits när det var mörkt. Jag skulle vara skiträdd rent ut sagt och kolla ut genom fönstret och det var helt becksvart ute. En vanesak säkert och kanske löjligt men som storstadsbo tycker jag det känns omysigt. Sedan vet jag logiskt att det säkert finns fler “faror” i stan än på landet.