Skansen och barnvakt! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Skansen och barnvakt!

Dagen började med en 3 timmars workshop hos Yoga Gatti imorse. Otroligt kul och utmanande för mig. Mer om det imorgon!

Sen vid 12 tiden så körde jag till Rasmus och barnen och så gick vi på skansen, vi och Rasmus syster med barn! Så trevligt. Perfekt Skansen väder var det ju med! 


Sen åkte vi tillbaka hem, packade barnens övernattningsväska och körde till mormor och morfar.


Ian är vårklädd i sneakers från Stan Smith och jacka från Mini Rodini! Jag älskar dunpuffjackor såhär på våren! 

 Jag och Rasmus ska nämligen på Tvillingarnas Russebusfest! Sååå kul! Nu är det bara timmar kvar, och ärligt talat så vet jag fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig. Eller vem jag ska vara… men det löser sig! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Jag undrar lite över att du inte har skalbyxor på barnen? Igår var det trots solen ganska kallt och särskilt blir det väl för barnen som leker mycket på marken och har markkontakt på ett annat sätt än vuxna. Jag skulle vilja veta hur du resonerar kring det. Jag tycker jag ofta ser föräldrar med barn där de inte har skalbyxa trots att det egentligen inte är varmt, och så undrar jag om jag överdriver när jag alltid sätter på skalbyxa…