Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Smidig vårstädning!

I samarbete med Reshopper!

Jag har dragit fram massa vårkläder från vinden i ett försök att reda upp lite nu när det är dags att byta garderob. Jag brukar gå igenom vad Ian kan ärva av Aline, vad kusinerna kan ärva mm först, och sen säljer jag en del. Mycket är ju fortfarande i fint skick och ofta med barnkläder kan man tjäna en slant på dem!

Jag har fått äran att jobba med en grym app – Reshopper är Sveriges nya köp- och säljplats för barnfamiljer. Reshopper är tryggt, enkelt och gratis. Appen gör det väldigt lätt att fynda och få sålt sina begagnade barnkläder- och saker samt tjäna lite pengar.

Appen skaffar man här

 

img_3755.jpg img_3754.jpg

Jag har bara gått in på Appstore och laddat ner appen, sen skapade jag min profil, som gick supersnabbt. Därefter la jag upp en bild på mig själv, och sen satte jag igång. Det som är lite roligt med denna app är att man gör som en ”butik” det är där man säljer sina kläder. Då lägger man upp var butiken finns, man kan välja att skydda adressen så det bara visar ungefär, eller visa den helt. Sen beskriver man butiken, typ vad det är för typ av kläder och om det är rök-djurfritt mm. Därefter så är det bara att sätta igång!

reshopper

 

Det är väldigt enkelt och pedagogiskt att lägga upp en vara, så man väljer det man önskar sälja, tex barnskor – lägger upp en bild, skriver in märke, skotyp, storlek, kön – ja, unisex finns!, skick och pris. Vill man skriva lite mer om produkten, typ köpt på outlet, eller kanske inköpspris så kan man enkelt göra det med. Sen är det bara att lägga upp!

Det jag gillar med appen är att man kan se vad som finns till salu nära där man bor, det finns möjlighet att se vad en specifik säljare säljer mer, genom att handla i deras butik. Sen kan man även söka enkelt på det man är ute efter – typ kavatskor stl 26, eller Mini Rodini.

 

788041d1-3a74-48a9-b5dd-2ce8f3a44005.jpg
img_3759.jpg

Appen är superpopulär i Danmark, mycket för att den är lätt att använda, att överskåda och snabb och enkel att sälja med. Det vore roligt om den kunde växa lika snabbt här, så man får ett bra utbud, och då vore det toppenkul om ni ville ladda ner den! Verkligen ett tips från mig! Spana in dem på deras sociala mediekanaler!

Här kan ni hitta min butik på reshopper! Jag kommer försöka lägga upp massa mer plagg i dagarna! 

I samarbete med Reshopper

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Den här frågan har kanske inget med inlägget att göra men kan man köpa en täckväst till sitt barn? Jag tänker på hur man ska klä honom under,. När de blir lite varmare och man ska iväg till affären eller så. De finns en sån fin på rea på H&M men vill inte köpa den om den inte är funktionsduglig om du förstår vad jag menar.
    Vill gärna ha din åsikt 😀

    1. barnplaggsguiden

      Hej!! Vilken bra fråga!! Både Reima och Geggamoja har jättebra sånna!! Kram! Det är för övrigt ett grymt plagg!