Barnklädesbox! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barnklädesbox!

 

Häromdagen fick jag uppleva ett helt nytt koncept! Nämnligen en barnklädesbox. Alltså en box där ett härligt företag – Littlewe, satt ihop barnkläder till mina barn utifrån deras ålder. Detta koncept är magiskt! Jag har aldrig ens hört talas om det tidigare, och det är sjukt smart.
6174624496_img_9234.jpg
Tanken är att man köper färdigkomponerade klädboxar som levereras direkt hem till dig. Littlewe jobbar med de väldigt fina barnklädesmärken och skapar en unik, trendig och bärbar mix av kläder i sköna material och lekvänlig passform till ditt barn.
Detta fick vi hem. Denna box är en säsongsbox som är anpassad för två kids.
6174624496_img_9246.jpg 6174624496_img_9198.jpg
Märkena som Littlewe erbjuder är: MarMar Copenhagen, Petit Bateau, Ebbe Kids, Wheat, Melton, Miniature, Joha, Soft Gallery, The Sleepy Collection. Priset för en box ligger mellan 599kr – 1699kr!
6174624496_img_9235.jpg
Kläderna är magiska, många av märkena jag verkligen gillar. Ebbe tshirten till Ian och Mini A Ture klänningen blev en favorit. Det roliga är ju att jag nog inte valt flera av dessa plagg, men gillar verkligen dem alla! Skönt med ett nytt lite innovativt sätt att shoppa på!
littlewe barnklädesbox littlewe barnklädesbox
Man kan även beställa en box med nyföddingskläder direkt till neo eller BB. Bara det är så smart, speciellt om bebis var lite snabb ut. Personligen tycker jag även det är en fin present till en vän!
littlewe barnklädesbox
Kul Koncept, tack för boxen Littlewe!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Skulle aldrig stötta ett företag som ser på barn som pojkar eller flickor. Barn är barn och barnkläder är barnkläder.

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Jag tror inte att de ser på barn som annat än barn, men hör vad du säger. Jag tycker dock inte detta är ett problem för mig just nu, och är övertygad om att de gör på detta sätt då det är “enklast”. Ser bara HM som fortfarande har världens tråkigaste uppdelning!

 2. Sofia

  Fina kläder men lite tråkigt att man inte kan välja unisex. Jag tycker de märkena känns rätt neutrala.

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Jag tycker att detta är väldigt svårt. De sätter ihop kläder till barn, jag är säker på att dem tar det i hänsyn. Personligen tycker jag kläderna är relativt neutrala.