Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lejonlördag!

Idag vaknade jag och mådde betydligt mycket bättre! Det var väldigt skönt, och en stor lättnad att känna sig frisk igen. Fasiken va trist att vara sjuk när man just kommit hem till familjen!

Idag har vi tagit första steget till att inreda vårt sommarställe, eller landet som det kommer vara då vi tänker oss vara där hela året om. Jag kan förklara kring det, Blidö är mitt landställe, eller rättare sagt mina föräldrars landställe som jag har vuxit upp på. Mycket av tiden där har jag och Rasmus haft det för oss själva. Men nu är mina föräldrar där mer och mer, och det kändes passande att skaffa oss ett eget landställe.

Samtidigt har vi bestämt oss för att bo kvar i lägenhet i stan, så vi ville prioritera att köpa ett riktigt fint landställe där vi kan vara mycket och ha länge.

 

Jag fick äntligen hämta ut dom fina nya Mini Rodini kläderna på posten! Älskade Ian hade på sig sin lejontröja, som han älskar! Lejon lejon lejon säger han hela tiden!


Till Ian valde jag även en grodtröja, finare i verkligheten än jag trodde! En favorit!

 

Aline har ju leopardkläder, som jag personligen tycker är superfina, och lagom barnsliga i mönstret. Perfekt med en ny mössa, hon växer så det knakar!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.