Fotografering till bloggen! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Fotografering till bloggen!

Häromdagen, ni vet när det var som kallast. Då fick jag om Malin Mörner – min vän som driver det fantastiska instagramkontot Poppyloveyou och som ni hittar HÄR, ryck. Vi bestämde oss för att föreviga den otroligt vackra dagen i gamla stan.

Vi skulle ta lite bilder till min blogg och hon ville passa på att testa sin nya kamera, så det blev två flugor i en smäll.

Här kommer några fina bilder jag bara måste dela med mig av. Hon är så otroligt begåvad min vän. Jag älskar att gå runt med henne, för hon ser det ingen annan ser. Skönheten i livet. Otroligt kul och härligt! Dags att boka en familjefotografering snart…

img_0886.jpg Malin mörner sheila nielsen Malin mörner sheila nielsen img_0798.jpg

Ha en ljuvlig kväll alla! Nu väntar SKAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.