Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Stockholms bästa barnbutiker!

Jamen! Jag fick en så himla fin kommentar häromdagen, som undrade om härliga barnbutiker i stockholm! Så jag tycker verkligen att det är på sin rätta plats att göra en sådan. Jag kommer inte kunna ha med alla, så jag hoppar kedjorna.

Här är mina favoriter!

  1.  ByEngberg – Hit går jag när jag vill se supervackra plagg. Dom har allt som prinsessorna har, dyra och väldigt exklusiva märken, men även en del klassiker. Mycket fint, och många nya (som i för mig) och speciella märken!
  2. Poppy Loves Cocoa – en trendig barnbutik på söder med mycket fina och balla märken, som Bobo och Soft Gallery
  3. Babyshop Store – en butik som är lite som en upplevelse. Det är otroligt fint, och kläderna är både trendiga, klassiska och väldigt exklusiva. Här kan man klämma på Burberry, Chloé och Armani. Men även massvis med mer prisvänliga alternativ!
  4. Livly butiken – Även den är en upplevelse. Kläderna är magiska, men en fin hemlighet är att dom även har lite dekorationer och kort mm. Så där brukar jag köpa mina kort inför dop osv! Toppenfint!
  5. Bye Buy på Kungsholmen – en härlig secondhandbutik som bara säljer rena, fina och fräscha kläder! Här kan man verkligen fynda! TIPS!
  6. Sprall – en barnbutik som har massvis med kläder, och inredning samt leksaker! Värt ett besök, jag brukar handla utklädningskläder till kidsen där.
  7. Uni – en enormt bra barnklädes butik som har fokus på ekologi. Här hittar man kläder och inredning som är miljövänligt, vackert och ofta med både kända och okända märken, En barnbutik som man inte ska missa!

poster-50x70-robot-walnut-walrus

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.