Froddokängor – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Froddokängor

Idag passade vi på att inviga Alines nya skor som jag ska recensera. Dom kommer från ett märke som heter Froddo som finns hos WildaSmå. Nu är dom på rea, men annars kostar dem runt 750 kr.

Skorna på klassiska fodrade vinterkängor och har en superbra gummisula. Skorna öppnas med två starka och lagom tjocka kardborreband. Och är dessutom väldigt enkla att sätta på, om man är 4 år tex.

Aline är väldigt förtjust i hur fina skorna är. Personligen är jag väldigt förtjust i hur nätta skorna är, dom är lätta och har en fin form!

Den här typen av skor passar perfekt sånna här kalla och kala vinter dagar. Fodringen gör så att Aline håller sig ordentligt varm.  Skorna är fodrade med lammskinn som gör dom väldigt varma och sköna. Skorna är behandlade med ett Froddo-Tex membran som gör att dom håller borta vatten och smuts samtidigt som de ser till att andas ordentligt.

Nu ska dom gås i ordentligt, men hittills är vi väldigt nöjda!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej!
  Jag och några vänner ska åka upp till Stockholm i mars. Vi är alla mammor 25-30 års åldern så jag undrar om du skulle vilja ge tips på klädaffärer för barn som inte är dom vanliga kedjorna? Sen om du vill får du gärna ge tips på bra barer/caféer / matställen:))

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Hej!! men va härligt! Jag kan absolut komma med en liten lista! Ska klura under kvällen, så återkommer jag!