Nyår för oss! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nyår för oss!

Nyår! Först och främst vill jag tacka alla som läsa bloggen, tusen tusen tack! Det är otroligt kul att ha er, och att ni vill läsa! Jag hoppas alla får en fin kväll, på den nivå ni vill ha det.

Ikväll ska vi fira nyår hos härliga vänner. Det kommer bli en stor fest, som börjar vid 19. Så vi hoppas på att kunna lägga barnen och låta dem sova vidare på plats. Jag tror däremot inte att det kommer hända, så jag tror vi får ha dem uppe och lägga dom senare.

Ikväll är det väldigt mycket fest, vilket är superkul! På med klackarna, sminket och en fin klänning. Jag står just nu och väljer mellan två olika svarta. Aline och jag har lite olika åksikter om vad hon ska ha på sig. Men definitivt hennes ellos fuskpäls jacka, skönt med en sak iaf!

Nu ska jag vila lite, har tyvärr vaknat med migrän. Hörs sen!

 

(addlinks!!)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.