Recension: Elodie Details Stroller Mittens – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Elodie Details Stroller Mittens

Elodie Details är ett märke som enligt mig gör väldigt mycket fina, men även praktiska barntillbehör. Jag är därför väldigt glad att jag fick möjligheten att testa deras Stroller Mittens, eller vagnvantar som jag kallar dom för. Recensionsexemplar!Funktion: Det är vantar som har en helt fantastisk funktion, nämligen att de fäster på vagnen med kardborreband, och stannar där! Det är perfekt för kalla dagar när man är ute och kör vagnen. Händerna blir så ofta väldigt kalla, och de här vantarna är väldigt mysiga, lurviga och framförallt varma!


Storlek: Sägs passa alla, men det tycker jag inte att de gör. Min man hade lite svårt att få på sig dom, men på mig passar de mer än bra, och är dessutom rymliga. Så de passar nästan alla. Men, jag uppskattar att dom inte är för stora, för när de är lite nättare ger dom mer värme och är mysigare att ha.

 

Pris: 399kr. Inte speciellt dyra och prisvärda! 

Material: Vind och vattenavisande med fuskpäls inuti.

Jag gillar vagnvantarna! Dom är supersmidiga att ha hängandes på vagnen. Jag brukar ha tunna vantar, och då kan jag ha dem även fast jag använder dessa från Elodie. Jag fryser inget, och de ger stor frihet att fixa och trixa med barnen, som man alltid gör. En annan fördel är att placeringen inte är “fast”. Man kan flytta vantarna som man vill på handtaget, så man kan variera bredden. Supersmididgt. Snygga är dom också!


Stor kram! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.