Febern härjar – förlåt! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Febern härjar – förlåt!

Ja, igår kväll blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ian har en hosta som verkligen sitter hårt och får hela den lilla kroppen att skaka. Det är otroligt tufft att se. Sen under kvällen började han kännas varm, väldigt varm. Sen dess har vi haft en liten febrig kille i sängen, på mitt bröst och jag har burit runt inatt. 

Därför blev det inget inlägg igår. Men det kommer idag. Puss på er alla. 

Denna bild är från utanför vårt fönster. Morgon i naturen, vilken lyx! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camille

  Åå stackar liten 🙁 hoppas han blir frisk snabbt!!
  Hoppas du vill svara lite senare, men jag såg en snygg beige kappa du hade på instagram. Är det en Whyred? Whyred Kate? Är såå sugen på en sån men hittar dem knappt någonstans.. bara i nätbutiker. Undrar vilken storlek du kör och om de är små/normal/stor? Du är ju bra på kläder så du kanske vet hur man ska tänka med den 😉 Tänkte kanske beställa på internet men vill helst inte behöva beställa flera storlekar i onödan bara för att prova 😉

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Ja! Det är en kate! Den är sååå fin! Fanns även på deras outlet butik på Drottninggatan, men då i begränsade storlekar. Jag tycker den är rätt stor. Jag har storlek 34 i min, och jag är nog oftast 36! Men skönt om den inte är för tajt, s