F Y R A Å R! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

F Y R A Å R!

Hipp Hipp Hurra till min älskade dotter idag!

Imorse så gav vi oss iväg till landet, för att äntligen påbörja den otroligt, otroligt lugna del av vår semester. Jag har sovit väldigt dåligt i flera dagar, och tror det är för att jag har ett lite högt tempo, så lyckan var helt obeskrivlig när jag kom hit till landet.

Lugnet och kärleken!

img_0411.jpg img_0412.jpg

Jag tog ner barnen till stranden för lite lek och bus. Det är exakt lika härligt som det ser ut!

Aline har iaf haft en väldigt fin födelsedag med tårta på sängen, och en bättre tårtfika även nu på eftermiddagen med våra grannar på landet.

 

img_0393.jpg img_0402.jpg

 

Nu ska jag sätta igång och laga middag, ta på mig mina mjuksbyxor och ha kramkalas med 4åringen i soffan.  En förlossningsberättelse kommer senare, jag fick en kommentar som inte vill ha det, så jag ska försöka göra den lite mer svepande kanske. Eller inte, vi får se!

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Gärna en förlossningsberättelse, älskar förlossningsberättelser. Den som inte vill behöver inte läsa. Faktiskt.

    1. Susie

      Exakt jag tänker likadant. Det är din blogg och du skriver precis hur du vill. Vill man inte läsa så behöver man inte läsa just det inlägget❤️ Grattis Aline!